خط الراس کلکچال به توچال
خط الراس کلکچال به توچال

 

برنامه پیمایش خط الراس کلکچال به توچال به مناسبت بزرگداشت یاد و خاطره زنده یادان عزیز

مهندس ولی حاجی زاده و دکتر حسن ریاضی  و برای حفظ  و آمادگی وپیش برنامه صعود به قله دماوند بود

به تاریخ جمعه 5/6/1400 در میدان توحید کرج با کمی تاخیر ساعت 3:10 سوار ماشین سواری 4 دستگاه سواری شخصی

شده و به سمت پارک جمشیدیه تهران حرکت کردیم. بعد از نرمش کششی و معارفه همنوردان در میدانچه داخل پارک، در ساعت 4:37   صعود استارت خورد. پس از طی مسیر پارک و راهی نسبتا طولانی ساعت 5:55 به اولین چشمه رسیدیم. بعد از تا دوستان کمی استراحت  و خوردن و بر داشتن آب ، از مسیر سنگی سمت راست چشمه بسوی برج پیشاهنگی راه را ادامه دادیم. ساعت 6:25 به برج نور الشهدا رسیدیم . پس از ده دقیقه استراحتی کوتاه و .. به مسیر خود ادامه داده و در ساعت 6:45 به برج پیشآهنگی رسیدیم .

 

     

 

       

 

 

 

                                                                                                   

ساعت 8 به گردنه ی پیازچال رسیدیم . با اعلام سرپست برنامه به احترام درگذشت آن دو عزیز دو دقیقه سکوت اختیار کردیم . اینجا دو نفر از همنوردان از ادامه پیمایش منصرف شدند و قرار شد بعد از صعود دو نفره به کلکچال فرود کرده ولی در ارتباط با سرپرست باشند.

 

     

با دور زدن کلکچال و از مسیر تابستانه در ساعت 8:48 به چشمه پیاز چال رسیده و پس از صرف صبحانه در ساعت 9:15 بسمت پاکوب خط الراس و لزون ها ادامه دادیم . مسیر چشمه از مناظر و پوشش گیاهی زیبا و چشمه از آب سرد و  گوارایی برخوردار بود.

 

 

       

 

 

 

مسیر تقریبا شیب تندی داشت و پس از 1 ساعت به لزون شرقی رسیدیم . ارتفاع لزون 3583 متر بود و بادی حدود 10 درجه می وزید . مسیر لزون شرقی تا قله توچال با عبور از قلل لزون غربی و برفچال 2 ساعت به طول انجامید و از شیب نسبتا تندی برخوردار بود .

البته بنده به دلیل اولین تجربه پیمایش طولانی در ارتفاع بالا دچار سر درد و حالت تهوع شدم که با تشکر از رسیدگی سرپرست و مسئول فنی و همنوردان گرامی مشکل برطرف شد .

 

 

ساعت 12:36 به قله توچال رسیدیم و چند عکس یادگاری با دوستان و بنر زنده یادان دکتر حسن ریاضی و مهندس ولی حاجی زاده گرفتیم .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ساعت 1:04 از همان مسیر صعود به سمت پایین فرود آمدیم و در ساعت 19:25 به پارک جمشیدیه رسیده و برنامه به پایان یافت.

 

    

تعداد نفرات شرکت کننده: 14 نفر

 

اعضای باشگاه: 7 نفر ـ  خانمها مینا حسینی، شهناز محمدی، فریبا رستمی، و آقایان مصطفی تخیری، بهروز پدرود، غلام کریمی و سیامک عینی

 

میهمان: 7 نفر ـ  خانمها رباب رستمی، لیلا واحدی ، طاهره فرهادی و آقایان مسعود اصلانی، علیرضا باقرنژاد، محمد خالوئی و بهمن خالقی

نام و نام خانوادگی گزارشگر :   خانم  شهناز محمدی            نام و نام خانوادگی سرپرست:  آقای بهروز پدرود

               25/6/1400